Veren en lintjes...

Net als elk kind zijn voorkeuren heeft qua speelgoed, heeft ook elke kat zo zijn voorkeuren. Sommige katten houden van dingen die licht geven, andere houden van balletjes, … Bij Mylo zijn veren en lintjes met grote voorsprong populair.
Zo toonde Mylo ons in zijn eerste week bij ons al dat een klein zielig veertje dat per ongeluk op de grond was, veel interessanter was dan het rare paarse speeltje dat in het rond reed.



Het is dan ook gemakkelijk om hem te plezieren door een speelgoedje met veren te kopen zoals bijvoorbeeld de bird hengel. De lintjes zijn soms een grotere uitdaging... Niet dat er geen speelgoed met lintjes te vinden is, maar lintjes komen ook enorm veel voor in het dagelijks leven. En Mylo maakt geen onderscheid: speelgoed of niet, van hem of niet, … als het lintjes zijn, dan wil hij ermee spelen! 

Zo zijn de schoenen van mijn papa, en dan meer bepaald de veters van die schoenen, een populair speelgoedje. Maar ook lange kettingen of lintjes die aan de kap van een trui hangen zijn heel populair. Als er bezoek komt en Mylo is in een zotte bui, is het eerste wat ik doe dan ook altijd de outfit van mijn bezoekers checken op lintjes en hun waarschuwen om niet te veel met die lintjes in het rond te zwieren. Anders heb je voor je het weet een ros jagertje op je schoot die de lintjes komt ‘vangen’. ;)




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google+